Plaats een bericht

Bericht van Fam. Klompen op 25 maart 2019, 20:09
Beste Mariet en Renate , hartstikke bedankt voor de fijne en gezellige samen werking. Na het overlijden van os MAM . Jullie namen de tijd om samen met ons de rouwbrief het printje en de crematie te regelen. Alles zag er netjes en verzorgd uit. en ze houden rekening met al je wensen, en zeer menselijk. Petje aaf .
Bericht van Elly Verstappen-Cranen op 24 oktober 2018, 13:38
Mariet en Renate jullie hebben Ben van der Kroef met hulp van de dochter Kimberley een waardig afscheid bezorgd. Het was een mooie dienst veel dank hiervoor.
Bericht van Steffie Bombeeck op 13 augustus 2018, 11:58
Hoi Mariet (en Renate), Hartelijk bedankt voor jullie zeer kundige betrokkenheid bij het overlijden van mijn Opa. Het was mooi, intiem en ontzettend waardig. Opa had niet anders gewild dan deze manier. Mariet, bedankt voor het aanbieden van deze manieren waarvan wij niet wisten dat het mogelijk was. Het is perfect verlopen en ik weet zeker dat Opa van boven alles heeft meegekregen! Heel erg bedankt! Steffie Bombeeck
Bericht van Helen de Maat Koolen op 26 mei 2018, 12:24
De organisatie van alle aktiviteiten rondom de uitvaart was uitstekend. Datzelfde geldt voor de informatievoorziening zowel voor, tijdens en na de uitvaart. De houding van Mariet daarbij was met de nodige distantie tegelijkertijd zeer empathisch. Dank voor de goede ondersteuning tijdens een cruciaal moment in mijn leven
Bericht van os mam op 17 maart 2018, 16:34
Zeer kundig, zeer betrokken en werk uit handen nemend. Duidelijke uitleg van de te verwachten dingen en wat er van jou verwacht wordt te doen. Wij vonden een korte dienst fijn en hier heeft Fading perfect op geacteerd. Ook het advies in de dagen voor de uitvaart was zeer duidelijk. Het uitzoeken van de muziek bijvoorbeeld ging zeer vlug, omdat Fading de verhalen en teksten van de muziek zo goed kon combineren dat er een perfecte match uit kwam. Hierover was veel lof na de dienst door de familie.