24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Burgemeester Geurtslaan 34C 6093 PS Heythuysen

Ongeacht je verzekeraar

Condoleance Ans Impens

Ans Impens

29 juni 2024

4 Reacties
Bekijk alle reacties

Lieve Werner, allereerst heel veel sterkte. Ik kan me slechts een beetje voorstellen hoe erg je verlies is. Jullie waren een leuk stel. Ik wist dat Ans ziek was en toch komt het overlijden als een schok. Het zorgt er wel voor dat je je weer veel gaat herinneren over wat je samen hebt meegemaakt. Ans en ik hebben een flink aantal jaren samengewerkt en wisten wat we aan elkaar hadden. Als Rotterdammers direct worden genoemd dan waren wij samen een soort van super-Rotterdammers. Ans nog iets meer dan ik. Het fijne was altijd dat je wist waar je aan toe was. Voor ICI/Huntsman heeft ze geweldig veel betekend in de OR en voor het pensioenfonds. Veel oud-medewerkers plukken daar tot op de dag van vandaag de vruchten van.
Nogmaals veel sterkte en houd je vast aan de goede herinneringen.

Het bestuur en verantwoordingsorgaan van Stichting Pensioenfonds Huntsman Rozenburg wensen Werner en de familie veel sterkte met het dragen van dit verlies. Ans heeft vele jaren een waardevolle bijdrage geleverd als lid van het bestuur en daarna lid van het verantwoordingsorgaan van ons pensioenfonds. Wij zijn haar hier zeer erkentelijk voor. Zij genoot veel waardering. Ans blijft in onze gedachten.

Lieve Werner gecondoleerd met het verlies / los moeten laten van Ans we hebben aan Ans hele mooie herinneringen uit de tijd dat ze nog in Maassluis woonde veel contact hebben we erna niet gehad maar als we elkaar weer eens tegenkwamen was het altijd weer als van ouds.

Wens jouw heel veel sterkte in de toekomst want je hebt een hele lieve vrouw moeten loslaten.

Sterkte en liefs van Karin en Quirien

Werner, heel veel sterkte met het verlies van Ans, je steun en toeverlaat…
Ik zal haar herinerren als iemand die heel behulpzaam was, maar tegelijk heel scherp op alles wat in haar ogen niet klopte of onterecht was.
Haar mening was altijd duidelijk, doordacht en waardevol.
Ze heeft veel te kort mogen genieten van haar welverdiende pensioen.