24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Burgemeester Geurtslaan 34C 6093 PS Heythuysen

Ongeacht je verzekeraar

Begraven

Wij begrijpen als geen ander dat een dierbare verliezen een van de meest ingrijpende gebeurtenissen is die we in ons leven meemaken. Wij zullen jullie begeleiden in dit proces om er samen voor te zorgen dat er een waardig, respectvolle en persoonlijke uitvaart gecreƫerd gaat worden.

Begraven is mogelijk op een katholieke, een algemene begraafplaats of op een Natuurbegraafplaats. Het is voor nabestaande een troost om naar een graf te kunnen gaan en dit te verzorgen. Het plaatsen van bloemen of andere persoonlijke spullen geeft extra troost wanneer jullie het graf bezoeken. Het graf zal regelmatig onderhouden dienen te worden. Op de meeste begraafplaatsen is een grafmonument nodig, zelfs verplicht en de grafkosten zijn duur.

Deze kosten zijn verschillend per begraafplaats. Vraag deze vooraf op wanneer u overweegt uw dierbare te laten begraven, hierin kan de uitvaartbegeleid(st)er helpen. Er bestaat de mogelijkheid iemand in te huren om het graf te onderhouden, daar zijn kosten aan verbonden.
De meeste gekochte graven zijn niet voor eeuwig maar voor een bepaalde periode. Gemiddeld is dit 20 jaar. (dit verschilt per begraafplaats) Is de grafduur verlopen bestaat er meestal de mogelijkheid de grafduur te verlengen voor 5, 10 of meer jaren.

Bij veel Natuurbegraafplaatsen liggen de normen anders. Neem contact met ons op zodat we dit aan jullie kunnen uitleggen.

Papier is geduldig een gesprek bied openheid