uitvaart BlerickEen aantal weken geleden ben ik in contact gekomen met een echt Venloos maedje. Zo als ze zelf zei: ik ben maar heel gewoon en ik wil als ik gestorven ben geen trala en poespas, doe maar heel gewoon want dat past bij mij, en op zijn venloos. Op mijn leven hoeven jullie niet te proosten en te toosten, maar goed eten dat is belangrijk. Ze was een paar weken ervoor samen met een nichtje naar de Natuurbegraafplaats in Blerick geweest en daar wilde ze begraven worden. Maar......... jullie leggen me wel aan de zonzijde, want ik heb er geen zin in om het continu koud te hebben. Deze wens is vervuld, ze lig op een van de heuvels begraven. Een 6 tal bomen omringen haar en als de zon schijnt, schijnt ie altijd door de 6 bomen heen, precies op de plek waar ze begraven ligt. Een vrouw vol humor tot op de laatste dag dat ze heeft mogen leven: " Ik heb genoeg gebeden, ben nooit ziek geweest en 86 jaar heb ik het goed gehad, 't is goot gewaes".