24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Burgemeester Geurtslaan 34C 6093 PS Heythuysen

Ongeacht je verzekeraar

Kinderen en jongeren

Wanneer kinderen overlijden of voor kinderen die achterblijven is speciale aandacht nodig. Aandacht die Fading Uitvaartzorg kan bieden.

Afscheid nemen van je kind, hoe klein of groot , is onvoorstelbaar.
Als ouder hoor je geen uitvaart voor je kind te regelen. Toch overkomt het je.

Voor je gevoel moet je onmogelijke beslissingen nemen om de uitvaart te regelen.en Je krijgt informatie over zaken waar je waarschijnlijk nog nooit over hebt nagedacht. Mijn woorden helpen niet bij het verdriet en de onmacht, maar wij zijn er wel voor jullie tijdens deze moeilijke dagen.
Wij blijven op de achtergrond maar zullen je adviseren wanneer dat nodig is. Wij bieden de tijd om keuzes te maken en tijd om afscheid te nemen van jullie kind. Jullie zijn leidend, vanuit onze ervaring kunnen wij jullie ideeën aandragen en adviseren.

Wereldlichtjesdag - Iedere tweede zondag van december

Wereldlichtjesdag vindt plaats op de 2e zondag in december. Mariet van Fading uitvaartzorg en Petra van Intence uitvaartbegeleiding hebben dit evenement in hun hart gesloten en jaarlijks zal dit terug keren op de begraafplaats in Heythuysen.

Op Wereldlichtjesdag staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden en vermist. Kinderen hebben een speciaal plekje in onze wereld. Zij zijn onze hoop voor de toekomst. Als een kind overlijdt of vermist raakt is iedereen stil. Verdriet is te groot voor woorden. Op deze dag willen we alle overleden en vermiste kinderen eren en hen herinneren door om 19.00 uur een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek en zang, troostende woorden en gedichten.

Wereldlichtjesdag is niet gekoppeld aan enig geloof – of levensovertuiging. Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, buren en vrienden: iedereen die zich verbonden voelt met het overleden of vermiste kind is meer dan welkom.