NabestaandenLoket ondersteunt bij alles na de uitvaart

Het goed afwikkelen van een nalatenschap is lastig, maar essentieel. NabestaandenLoket is samen met de uitvaartsector ontwikkeld om daar bij te ondersteunen. Een persoonlijk account, chat en telefonische helpdesk zorgen ervoor dat de juiste zaken op het juiste moment geregeld worden. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak voorop. NabestaandenLoket geeft naast duidelijke informatie, ook tips en herinneringen over de afwikkeling van een overlijden aan nabestaanden.

Voor wie?

Voor nabestaanden

Wanneer een dierbare overlijdt vraagt de uitvaart uw onmiddellijke aandacht. Tal van andere zaken moeten echter ook geregeld worden zoals de erfenis, de woning, belastingen, inkomsten, opzeggingen en contractovernames. Dit zijn ingewikkelde en langdurige trajecten, waarbij voor iedereen andere zaken van belang zijn. NabestaandenLoket ondersteunt u bij het hele traject.

Aangeboden door Fading Uitvaartzorg

Een goed begeleide uitvaart is zeer waardevol voor nabestaanden. Maar de uitvaart is slechts het begin. Daarna komen er nog heel veel zaken op de nabestaanden af, terwijl niet iedereen zich hiervan bewust is.

Fading Uitvaartzorg ondersteunt u hierbij door betrouwbare, persoonlijke ondersteuning te bieden met het Nabestaandenloket.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Bekijk ook de uitlegvideo.


Ga naar ons loket

Via onderstaande knop kunt u naar ons loket gaan.