‘Fading Uitvaartzorg, GvR Afscheidsfotografie en Restaurant De Busjop hebben de handen in elkaar geslagen om een uitvaart-inspiratiebeurs te organiseren. Het doel van deze beurs is mensen te inspireren in de wereld van afscheid en verlies. Welke voorbereidingen kun je nu al treffen en waar kun je nu al bij stilstaan. Het leven is balanceren tussen liefde en afscheid en hoe mooi is het om tijdens alle mooie momenten ook eens stil te staan bij je afscheid. Het leven is mooi en het afscheid kan een weerspiegeling zijn van dat moois in het leven. Wij willen u dan ook van harte uitnodigen onze inspiratiebeurs te bezoeken. Maak kennis met de professionals in deze branche en ga mee op ontdekkingsreis. 

Mariet van Fading Uitvaartzorg neemt jullie mee in de wereld van wat er kan en mag in de uitvaart en alle voorbereidingen> Dit doet ze samen met Gonnie van GvR afscheidsphotogaphie. Gonnie laat zien hoe mooi foto’s kunnen zijn van een afscheid en de waardevolle betekenis hiervan bij het verwerkingsproces, de gelegenheid de Busjop biedt vele mogelijkheden om een afscheid te houden. We nemen jullie verder mee in de wereld van crematorium Weerterland, een loopkoets van Arkadya, een rouwauto, de A3 uitvaartmotor, Muziekduo Mieke en Petra, uitvaartkisten van De Boskamp en Greencoffins, de fantastische beelden van Jan Weerts, het oogstrelende glaswerk van Arte Designo, de assieraden van Glass by Sonja,de kartonnen uitvaartkist, begraven in de natuur op Bergerbos, unieke portret urnen van Nadia, opbaarmogelijkheden door Thanatopraxie en BioSac 200 methode, de mooie bloemen verzorgd door Bloemenhuis Margriet, Edelsmid Peter van Heugten zal zijn vingerafdruk sieraden en assieraden tonen, begeleiding voor en na een emotioneel gebeuren door Testamentadvies van Annet Kuys van bedrijfsondersteuning tot aan het maken van je testament, Karin van der Plas, De Voorzorg begrafenis en crematiefonds, olieén van Jolanda van den Rijken, ritueelbegeleiding Karin Otten, de bijzonder mooie gedenkstenen van Den Hollandschegedenkstenen. Niet te vergeten De Aarde Nooijen uit Grashoek, onze dieren verdienen eveneens een mooi plekje. 


Wij ontmoeten u graag op zondag 20 oktober 2019 tussen 11.00 en 16.00 uur bij Restaurant De Busjop, Busschopsweg 9 te Heythuysen’


Poster uitvaartbeurs