Wereldlichtjesdag Heythuysen banner

Wereldlichtjesdag dit jaar voor de 6e keer in Heythuysen. Georganiseerd door Mariet Zanders van Fading Uitvaartzorg uit Heythuysen. 

Op Wereldlichtjesdag staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden en vermist. Kinderen hebben een speciaal plekje in onze wereld. Zij zijn onze hoop voor de toekomst. Als een kind overlijdt of vermist raakt is iedereen stil.Verdriet is te groot voor woorden. Op Wereldlichtjesdag willen we alle overleden en vermiste kinderen eren en herinneren door om 19.00 uur een kaarsje te branden, te luisteren naar muziek en zang, troostende woorden en gedichten. 

Wereldlichtjesdag is niet gekoppeld aan enig geloof – of levensovertuiging. Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, buren en vrienden: iedereen die zich verbonden voelt met het overleden of vermiste kinderen is van harte welkom.


Wereldlichtjesdag 2019 is op 8 December

Om 18:45 uur bent u welkom op de R.K. Begraafplaats, St. Antoniusstraat in Heythuysen. Waar een klein samenzijn plaats heeft met gedichten en muziek. Om 19.00 uur steken we de lichtjes aan bij het beeld ONS KIND . Speciaal gemaakt voor deze dag. Een klein monument waar u gebruik van kunt maken het hele jaar door, wanneer u het even nodig heeft.

Lantaarntjes (meermalig te gebruiken) zijn verkrijgbaar bij binnenkomst op de Begraafplaats .De opbrengst gaat naar DiaNico, voor kinderen in ons eigen Leudal die moeten leven onder de armmoede grens.

U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Wereldlichtjesdag in Heythuysen. Na afloop van deze kleine bijeenkomst willen wij u uitnodigen om samen met ons een kopje koffie, thee of chocomel te drinken in De Bombardon met iets lekkers.


Wereldlichtjesdag logo

AANMELDEN

Voor de organisatie is het fijn wanneer we vooraf een inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers. U kunt daartoe een mail sturen naar info@fading-uitvaartzorg.


Voor meer informatie:

Mariet Zanders

06 – 246 652 11